Nem? Akkor most elmondom:  Budai Tünde vagyok a Nyunyák megálmodója és megalkotója, alisas Nyunyanya 🙂 .  A Zokni Nyunyák készítését 2 éve kezdtem el, egyből szerelem lett belőle! Azóta nagyon sok munka került ki a kezeim alól.

álomőrző álomőrző2

Gyerekek, felnőttek egyaránt nagyon szeretik. Mindegyik figura a legjobb minőségű, 100% pamut zokniból készül. Belseje vatelinnel van töltve, arcocskájuk hímezve van, színes filc rátét varrva. Ha 0-99 éves kor között vagy akkor Te is megtalálhatod benne a fantáziát.

3 4

 

A legkisebbek ölelgetni, a nagyobbacskák már készíteni is szeretik. Vidám színeivel, könnyen megfogható kis részeivel egyből kedvenc játékká válik. Igyekszem mindig valami újjal előrukkolni, nincsen előre elgondolt koncepció, amikor a kezembe veszek egy zoknit, csak úgy belekezdek, és lesz ami lesz :)))

5 6

 

Szeretnél egyet Te is magadnak? A legjobb benne, hogy egyszerű, már aki egy kicsit tud varrni, az is neki foghat, részletes leírással gyorsan elkészíthető.
Íme, pár lépésben te is kipróbálhatod (kattints a képre a nagyításhoz):

Nyunya készítés

Ha az alapanyagokat szeretnéd beszerezni, akkor ezt akár nálunk is megteheted. Kreatív kis csomagunk is van, ami alapján bárki elkészítheti saját kis Nyunyáját! Jelenleg 5 féle Nyunyacsomag érhető el (Zebló, Nyica, Nyunyi, Bagonya, Szörnyi)
A részletes leírás mellett megtalálható benne minden, ami egy Zokni bagoly elkészítéséhez szükséges (a tűt leszámítva), zokni, tömő anyag, cérna, gombok….
Tekintsetek bele az én kis Nyunya világomba: www.zokninyunya.hu