A Paverpol egy olyan technika, amely a kreatív újrahasznosítás jegyében fogant. Átalakíthatunk olyan megunt és kidobásra ítélt, elsősorban textil, de más természetes anyagot is, egy – egy új dísztárggyá, használati tárggyá és más lakásdekorációs díszelemmé. Ez csak néhány kiragadott ötlet, mindenkinek a saját kreativitása alkotja azt az alapot, mely megadja a végső formát. Ötvözhetjük más kreatív technikával egyedi ötletek alkalmazásával.

Kép

Honnan ered a Paverpol?

Ezt a technikát Josefine de Roode fejlesztette ki 1998 – ban, a Paverpol termékcsaládot használja és nevével fémjelzi.

A paverpol egy speciális levegőre száradó keményítő és ragasztó anyag, melyet természetes anyagokra lehet felhordani adalékanyag hozzáadása nélkül. Előnye a gyors száradási idő, de elég időt hagyva a megfelelő forma kialakításához.

A paverpol textil és egyéb dekorációs, valamint szobrászati alapanyag termékcsalád, amatőrök és művészek részére egyaránt.

bronz

A termék rendelkezik AP pecséttel, így biztonságosan használható gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Emberre, állatra, környezetre teljesen ártalmatlan.

A Holland művészek által kifejlesztett termékcsalád 2011 – ben került Magyarországra.

A márkaképviselet hivatalos oktatói segítenek megismertetni a technikát, kreatív foglalkozásokon és egyéb kreatív megjelenési formákban.

Oktatóink a technikai tudást adják át utat engedve az egyéni kreativitásnak.

Kreatív mindenki lehet, csak engedjünk utat a bennünk szunnyadó művésznek!

baba

A cikket írta és a tárgyakat készítette:

Presztóczki Irén, márkaképviseleti oktató

Ha többet szeretnél tudni írd meg Facebook oldalunkon, vagy írj nekünk: otlet@kreativotthon.com

Ha tetszett, nyomj egy LIKE-ot 🙂