A Hunlife Szappanstúdiót a IV.Kreatív Alkotóműhely és Börze rendezvényen ismeretem meg. Kizárólag természetes anyagokból, mesterséges színezékek és szintetikus adalékanyagoktól mentes manufakturális úton előállított szappanokat kínáltak.

20150328_103710 20150328_103736

Ezek a szappanok hideg eljárással készülnek, nincs hevítés, főzés. Az összetevők jótékony anyaga és hatása megmarad a szappanokban. A Magyarországon fellelhető, a népi gyógyászatban is használt alapanyagok, mint amilyenek a kamilla, kecsketej, diófalevél körömvirág, csalán, levendula, rozmaring, virágpor és a már Franciaországban és a méltón elismert kozmetikai hatással bíró vörösbor és még sokáig sorolhatnám.

20150328_103750

Számukra a beltartalmon kívül a dizájn is nagyon fontos.

hunlife

A szappanok jótékony hatással vannak különféle bőrbetegségre, így a Parajdi só szappan és a kecsketejes szappan is.

Szappankínálatuk összeállításánál ügyeltek arra, hogy minden bőrtípusnak, minden korosztálynak és valamennyi problémás bőrnek tudjanak biztosítani választékukból terméket.

Iszapszappanból kettő félét is kínálnak: a Hévízi gyógyiszap szappant, mely előnyösen hat a bőr és kötőszöveti sejtek megújulására, csökkenti a bőr zsírosságát, bársonyossá, és puhává teszi a bőrt. A Holt-tengeri iszapot is felvették alapanyagaik közé páratlan tulajdonságai miatt. Ásványokat, nyomelemeket, organikus anyagokat tartalmaz melyek bőrre kifejtett hatásaik nagyon kedvezőek.

gyógyiszap

Említhetünk egy másik különlegességet, a kecsketejes virágporos szappant. A virágpor egy szuper élelmiszer. A méhek nem azokat a pollen szemeket gyűjtik be, amelyre az ember allergiás szokott lenni, hanem pont az ellenkező hatást kifejtőket. A virágpor aktív antibiotikumokat tartalmaz, melyek elpusztítják a kórokozókat. A szappanukba a virágport a kecsketejjel párosították, hogy minél táplálóbb és finomabb legyen.

kecsketejes virágporos szappan

Ha szeretnéd szappanjaik áldásos hatását megtapasztalni, látogass el ide, és válaszd ki kínálatukból a számodra legmegfelelőbbet.

www.hunlife.hu