Szereted a természetes bútorokat? 

Akkor a fából készült konyha, vagy szobabútorok biztosan jó választás lesz. Előző cikkünkben a Two-Tone stílusról olvashattál, most „átevezünk a természetesebb vizekre”.

Fából készült konyhabútor

Világos fa konyhák: Ha szereted a fát és szeretnél egy világos és vidám környezetben lenni, akkor egy szép, világos fa konyhabútor a legjobb választás! A hagyományos világos fa szekrények letisztult látványt nyújtanak, és jól illeszkednek szinte bármilyen típusú konyha padlózatához, munkalapokhoz és falszínhez. A világos fa konyhabútor tökéletes azok számára, akik szeretnének egy semleges tónusú konyhát kombinálni más színekkel. Ha ezt szeretnéd akkor sokféle díszítő lehetőség közül választhatsz, ehhez egy világos fa konyha nagyszerű kiindulási pont.

Fából készült konyhabútor1

Fából készült konyhabútor2

Mi a Trend manapság? A világos fa konyha szekrények jelenleg nem olyan népszerűek mint a sötétebb fa szekrények. Azonban egy jól megtervezett világos fa konyhabútor is jó választás lehet. Tervezéskor érdemes átgondolni a fények meghatározását, illetve, a szín választásnál, hogy praktikusan (könnyen) takarítható legyen.

Fából készült konyhabútor3

 

Ha a bútor nyers (kezeletlen) fából készül, akkor van lehetőségünk lazúr felvitelével egyedi színt adni neki, akár a korpusz (bútorváz szerkezet), akár az ajtók színezésével. Ha nagyon egyedit szeretnél, akkor lehet eltérő színűre is színezni a lapokat. Ügyelj arra, hogy a konyha párás helyiség, így a fa lapokat lakkal érdemes kezelni.

Fából készült konyhabútor4

Ha bútorkészítésen töröd a fejed, akkor itt egy kis segítség, ha pedig szeretnéd megvenni a hozzávalókat, akkor látogass el ide.

Fából készült konyhabútor5

Ha bővebben érdekel a téma, akkor szerezd meg az erről szóló könyvet IDE KATTINTVA